Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Робоча поїздка в село Роздол

2 листопада 2011 року

2 листопада 2011 року голова районної ради О.Чушкін провів робочу поїздку в село Роздол, де ознайомився з роботою об’єктів соціальної структури, які функціонують на території місцевої сільської ради. Особливу увагу він приділив школі, де на сьогоднішній день проводиться ремонт частини приміщення для облаштування дитячого садочка. Вже виконано роботи по підведенню води, облаштуванню каналізації, монтаж гіпсокартонних стін. Як повідомила голову районної ради сільський голова М.П. Коваль, ремонтні роботи тут планують завершити впродовж двох тижнів.

            Обговорюючи питання з педагогічним колективом школи та представниками сільської громади Олексій Іванович зазначив, що виконання цього проекту є взірцем плідної співпраці сільської громади і депутата обласної ради від Партії Регіонів М.В. Новікова, який підтримав місцеву ініціативу та надав практичну допомогу.

            Також, голова районної ради оглянув відремонтовану автобусну зупинку села та обговорив нагальні проблеми громади під час зустрічі з колективом працівників сільської ради.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада