Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Загальні збори громадян в с. Липовеньке

21 серпня 2012 року

            З метою більш широкої інформованості населення про стан справ та залучення громадськості до участі у вирішенні питань місцевого самоврядування 21 серпня 2012 року в селі Липовеньке Голованівського відбулися загальні збори громади.

            На зустріч з громадою прибули голова Голованівської районної ради Олексій Чушкін та голова районної державної адміністрації Олександр Яровий.

            Липовеньківці активно обговорили перспективи розвитку села, проаналізували стан надходження коштів до сільського бюджету та розглянули ряд інших актуальних питань.

            Серед головних – ремонт сільського будинку культури, підвіз дітей до школи із с. Грузянка та с. Липняги, ремонт доріг.

            Власників земельних та майнових паїв цікавило питання щодо проведення розрахунків за оренду паїв.

            Загальні збори прийняли рішення звернутись до депутата Кіровоградської обласної ради, засновника благодійного фонду “Відродження покоління” Віталія Грушевського з проханням надати допомогу для проведення ремонту сільського будинку культури та сільських доріг.

            Голова районної ради та голова районної державної адміністрації надали роз’яснення і рекомендації щодо вирішення окремих проблемних питань та запевнили, що районна влада, поставивши перед собою мету узагальнити та вивчити існуючі проблеми на сільських територіях, і надалі спрямовуватиме максимум зусиль на їх позитивне вирішення.

 

           

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада