Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

22 вересня - День партизанської слави

Шановні учасники партизанського й підпільного руху, вітаємо вас, сильних духом, мужніх захисників Вітчизни з Днем партизанської слави! 

          Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у відновленні історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти загарбницьких військ.
           В цей день ми складаємо шану патріотам — і тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто через усе життя несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських стежок. 
            Перемога України разом з іншими націями була досягнута винятково могутньою волею простих людей, які захищали свою землю від неволі, рабства і зла. Ця могутня постава згодом відродилася у державній волі України, чия свобода немислима без подвигу, здійсненого у пеклі тієї війни. 
            Антифашистський опір Українського народу - це історія героїзму і жертовності наших батьків і дідів. Наш святий обов'язок берегти пам'ять про мужність оборонців і визволителів рідної землі. 
            Низько вклоняємося вам, шановні ветерани, і висловлюємо щиру подяку за ваш подвиг. Бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу України. 
           Честь і слава героям!

Голова районної державної адміністрації
О. Голімбієвський

Голова районної ради
Б. Кучмій

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада