Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Урочистості до Дня Незалежності України в місті Кіровограді

23 серпня 2012 року

             23 серпня 2012 року голова районної ради Олексій Чушкін та голова районної державної адміністрації Олександр Яровий взяли участь в урочистостях, приурочених до Дня Державного Прапора України та 21-ї річниці незалежності України, що відбулись в місті Кіровограді.

           Напередодні відзначення 21-ї річниці незалежності України делегація від Голованівського району стала учасниками урочистої "ходи вишиванок", серед яких були голова облдержадміністрації Сергій Ларін, його заступники Сергій Кузьменко та Галина Пастух, голова обласної ради Микола Ковальчук, його перший заступник Олександр Шаталов, нардепи Олександр Єдін та Станіслав Березкін, депутат обласної ради Віталій Грушевський, молодь та громадськість міста.

           А, також керівники району взяли участь у покладанні квітів до підніжжя пам’ятника українському військовому і політичному діячеві, засновнику козацької держави Богдану Хмельницькому.

- Сьогодні ми святкуємо День Державного Прапора України, завтра відзначимо 21-у річницю незалежності нашої держави. Ці двадцять і один рік – це 21 крок, які пройшла наша держава і були вони доволі непрості.

           Вітаючи присутніх зі святом, Сергій Ларін зичив кожному щастя і здоров'я, міцної віри у гарне майбутнє як області, так і держави.

           У рамках відзначення 21-ї річниці Незалежності України  пройшов святковий ярмарок, який за традицією відбувся на площі Богдана Хмельницького.

           Святкування супроводжувалось троїстими музиками. Було тут місце усьому – до святкового настрою додалися запальні танці, дотепні жарти й традиційне частування національними стравами української, російської, болгарської та молдавської кухні.

           Потім відбулось розширене засідання колегії облдержадміністрації, провідною темою якого стали питання про стан підготовки шкіл області до нового навчального року  та виплати компенсацій на утримання молодняка великої рогатої худоби в області.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада