Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Підготовка закладів освіти до нового навчального року

28 серпня 2012 року

        28 серпня 2012 року голова районної ради Олексій Чушкін, заступник голови районної ради Володимир Козак та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Михайло Коломійчук відвідали Голованівську ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Міклея.

         На виконання доручення Кабінету Міністрів України щодо облаштування у всіх закладах освіти внутрішніх санвузлів  в Голованівському районі проводяться ремонтні роботи в загальноосвітніх школах району.

         Олексій Іванович разом з колегами ознайомився з ходом ремонтних робіт, які проводяться в ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Міклея, де за сприяння соціально відповідального бізнесу ремонтується 2 внутрішніх санвузли та із готовністю класних кімнат до початку нового навчального року.

         За словами директора Голованівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Міклея поточний ремонт класних кімнат здійснено за кошти відділу освіти, спонсорські та зібрані батьківським комітетом.

         А також, Олексій Чушкін довів інформацію про те, що в області взято курс на те, щоб усі учні перших класів шкіл Кіровоградської області повинні сісти 1 вересня за нові парти.

         Начальник відділу світи Коломійчук М.А. повідомив, що всі першокласники, а їх в районі 279, отримають сучасні капітально відремонтовані або нові парти.

          Також, голова районної ради разом з колегами відвідав дитячий садочок ст. Голованівськ та поцікавився його готовністю до роботи в новому навчальному році та забезпеченістю дровами та вугіллям.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада