Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Парад до Дня Перемоги

9 травня 2012 року

         

           9 травня 2012 року на центральній площі смт. Голованівськ в рамках відзначення 67- річниці Перемоги над фашистськими загарбниками у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років відбувся святковий Парад за участю керівництва району, ветеранів війни та праці, представників Збройних сил, трудових колективів установ, організацій, підприємств, громадськості району, вихованців навчальних закладів.

          Перед ветеранами Великої Вітчизняної війни, учасниками бойових дій, жителями та гостями смт. Голованівськ святковою ходою пройшли колони ветеранів війни і праці, працівників державних установ, освіти, культури, пошти, телекому, РЕМу, вихованців та працівників дитячих садків, учнів та працівників закладів освіти смт. Голованівськ та позашкільних закладів. Кожна паралель вирізнялась оригінальним оформленням, а одинадцятикласники випустили в небо голубів, як символ миру. Юні футболісти, учасники зональних змагань з футболу на приз клубу “Шкіряний м’яч” продемонстрували технічні елементи гри у футбол.

         Пройшли колони учасників Всеукраїнського туру з дзю-до, вихованців Голованівської ДЮСШ з гирьового спорту, учнів Голованівського професійно-технічного училища № 38, медичних працівників центральної районної лікарні, працівників ДП “Голованівське ЛГ”, РВУМНС України в Кіровоградській області.

        

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада