Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Чергова щопонеділкова нарада

 2 лютого 2015 року відбулася чергова щопонеділкова нарада під головуванням голови районної ради Олексія Чушкіна та першого заступника голови районної державної адміністрації Ірини Артвіх. Участь у нараді взяли керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та територіальних органів міністерств та відомств України.

          Учасниками наради було розглянуто низку питань, що стосуються життєзабезпечення району та стану реалізації у районі завдань та доручень Президента України та органів державної влади.

 

          

Про стан захисних споруд цивільного захисту  та установку автоматизованих систем оповіщення на потенційно-небезпечних об’єктах доповіли начальник Голованівського РВ У ДСНС України у Кіровоградській області Василь Прудкий та начальник відділу з питань оборонної та мобілізаційної роботи Олег Приходько. За інформацією доповідачів на даний час в районі існує 49 захисних споруд (із яких 6 не працює) та 5 систем оповіщення. В лютому планується провести ряд заходів щодо посилення обороноздатності району, а саме:  встановити точки зв’язку для оповіщення населення, посилити контроль за особливо небезпечними місцями, організувати гідропости для охорони гідроелектростанцій, провести навчання з педагогічними колективами та учнями шкіл щодо евакуації з місць де можлива надзвичайна ситуація і т.п.

         Голова районної ради наголосив: «Маємо згуртуватись задля підтримки обороноздатності країни. Ситуацію вдасться контролювати лише завдяки злагодженій роботі силових структур, органів місцевого самоврядування, керівників установ та організацій.»

         Заступник начальника управління соціального захисту Голованівської районної державної адміністрації Надія Моренець повідомила про стан організації роботи з вимушеними переселенцями із східних регіонів України. На даний час в районі проживає 55 сімей переселенців (96 осіб) , в тому числі: 24- дітей, 26 – працездатного населення, 11 – інвалідів та 35 пенсіонерів.  Дані особи в основному проживають у близьких родичів  та отримують відповідну грошову допомогу.
         Заступник начальника управління, начальник відділу, заступник головного державного санітарного лікаря Вільшанського та Голованівського районів Віктор Діканов проаналізував стан  інфекційної захворюваності за 2014 рік та порядок проведення профілактичних і протиепідеміологічних заходів.

         Про  рівень працевлаштування в районі прозвітувала начальник районного центру зайнятості Людмила Кравченко . Вона повідомила що за 2014 рік в районі було створено 109 робочих місць, а ліквідовано 118. Із 25 запланованих, було працевлаштовано 12 осіб.

         Підсумовуючи нараду голова районної ради Олексій Чушкін повідомив про прийняття бюджету на 2015 рік та зазначив, що районний бюджет – це основний фінансовий документ району на підставі якого будемо працювати протягом бюджетного року. Він може змінюватись та переглядатись. На даний час приймаються сільські та селищні бюджети та встановлюються місцеві податки і збори, цей процес потрібно завершити до кінця тижня.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада