Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Чергове засідання робочої групи з планування розвитку територій

Чергове засідання робочої групи з планування розвитку територій

20 лютого 2012 року   відбулося чергове засідання робочої групи з планування розвитку територій та обговорення програм соціально-економічного розвитку, співголовою якої є голова районної ради Олексій Чушкін.  Члени групи повторно заслухали програми розвитку на 2012 рік сіл Грузьке та Журавлинка.
Сільським головам поставлені конкретні задачі та окреслені подальші напрямки роботи. На засіданні також обговорювалося про облаштування внутрішніх туалетів у сільських школах, встановлення дитячих ігрових майданчиків, залучення спонсорських коштів для придбання булер’янів для сільських будинків культури, ремонт дорожнього покриття та огородження і облаштування кладовищ.

Олексій Чушкін  високо оцінив проведену роботу Грузького сільського голови Л.Б. Капелюшної щодо формування та забезпечення програми соціально-економічного розвитку села.

Бухгалтеру Журавлинської сільської  ради, яка представляла програму соціального-економічного розвитку села на 2012рік вказано на ряд недоліків, тому вирішено проект програми соціально-економічного розвитку, повернути на доопрацювання.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада