Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Діє комісія з припинення КП

            27 квітня 2015 року в кабінеті голови районної ради провела своє друге засідання ліквідаційна комісія з припинення комунального підприємства «Голованівськліс». На засіданні був присутній голова районної ради Олексій Чушкін.

         Нагадаємо, 20 лютого 2015 року Голованівська районна рада прийняла рішення № 387 «Про припинення комунального підприємства «Голованівськліс» шляхом ліквідації».

         Комісія заслухала та обговорила інформацію щодо виконання плану заходів з припинення КП «Голованівськліс».

         Бухгалтер комунального підприємства Доценко Н.П. доповіла про те, що підприємство зверталось з клопотанням до фінансового управління районної державної адміністрації та постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансової діяльності, власності, ефективного використання майна, приватизації та соціально-економічного розвитку щодо виділення коштів для задоволення вимог кредиторів.

         У зв’язку з відсутністю коштів в районному бюджеті питання залишилось без позитивного вирішення. КП «Голованівськліс» направило листа  до Кіровоградської РТТП з проханням надати експерта для визначення залишкової вартості машини та обладнання, яке знаходиться на балансі підприємства з метою реалізації даного майна.

Разом з тим, підсумовуючи засідання комісії, голова районної ради зазначив: "Процедура продажу майна, особливо якщо буде реалізовуватись автомобіль, здійснюється через аукціон. Вона може продовжуватись два а то й більше місяців. Враховуючи сказане та оскільки сума заборгованості незначна, пропоную ще раз обговорити питання з фінансовим управлінням районної державної адміністрації  щодо виділення з районного бюджету потрібної суми коштів із подальшим затвердження на сесії і завершити процедуру ліквідації до 20 травня."

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада