Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

До уваги депутатів Голованівської районної ради восьмого скликання

Звертаємо увагу, що відповідно до статей 3, 45 Закону України «Про запобігання корупції» депутати місцевих рад зобов’язані подавати декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація).

За звітний 2021 рік, така декларація повинна бути подана в термін з 01 січня до 31 березня 2022 року, шляхом заповнення форми Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – Реєстр) на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Важливо знати, що безпосередньому поданню декларації може перешкодити виникнення питань у зв’язку із завершенням терміну дії КЕП (кваліфікований електронний підпис) або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення тої чи іншої інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу.

Тому просимо завчасно перевірити можливість входу до Реєстру та підготувати всю необхідну інформацію для заповнення декларації.

Відповідно до частини 1 статті 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, – тягне за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада