Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради О. Чушкін відвідав навчальні заклади району

Голова районної ради О. Чушкін відвідав навчальні заклади району

1 вересня 2013року з нагоди відзначення Дня знань керівники району відвідали три навчальні заклади Голованівщини.

Першою вони відвідали Побузьку ЗШ І-ІІІ ст., у якій навчатимуться 68 першокласників. Загалом у районі за шкільні прати вперше сядуть 2622 учнів. Виступаючи перед учасниками навчального процесу голова райдержадміністрації О.В.Яровий та голова районної ради О.І.Чушкін після щирих слів привітань з святом зазначили, що на виконання  однієї із соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича «Діти - майбутнє України» цьогоріч місцевій школі за державні кошти було придбано новий автобус та обладнання для кабінету фізики. У свою чергу помічник народного депутата України В.А.Грушевського В.В.Речець вручив першокласникам набори шкільного приладдя, а від депутата обласної ради, колишнього директора феронікелевого комбінату М.В.Новікова заклад отримав 16 нових парт.

Подякувавши побузьківцям за гостинний прийом, очільники району поспішили на урочистості до НВК «Голованівська ЗШ І-ІІІ ст. ім Т.Г.Шевченка - гімназія». Після зустрічі з одинадцятикласниками, у супроводі керівників навчально-виховного комплексу вони оглянули щойно обладнаний внутрішній туалет для дівчаток, який було встановлено за фінансової підтримки голови Ради школи О.Д.Ципко та постійного спонсора В.А.Ципка. Знаковою була і святкова лінійка. Тут, за ініціативи керівників району та залучення коштів державного бюджету, головою райдержадміністрації О.В.Яровим та головою райради О.І.Чушкіним було передано директору закладу О.Ю.Томашевській сертифікат на отримання навчально-лабораторного обладнання кабінету математики.

Приємною несподіванкою для багатьох було долучення до благодійництва молоді. Вагомий внесок для рідної школи зробили керівники ТОВ АПК «Розкішна» О.О.Цобенко та Р.О.Цобенко, які в рамках реалізації районної програми «Шкільна парта» та акції «Дай руку першокласнику» вручили сертифікат на комплект із 12 парт.

Останній навчальний заклад, який того дня відвідали керівники району, була НВК «Перегонівська ЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ». За кошти державного бюджету школа поповнилася новим кабінетом біології, а першокласники отримали від народного депутата України В.А.Грушевського шкільні набори. Значний внесок у розвиток закладу зробила група компаній «Кернел» - за її ініціативи та фінансування встановлено спортивний майданчик. Найменші учні - першокласники - отримали від представника агрохолдингу Л.М.Андрійчук шкільні набори.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада