Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради О. Чушкін здійснив робочу поїздку в село Клинове

Голова районної ради О. Чушкін здійснив робочу поїздку в село Клинове

2 квітня 2014 року голова районної ради Олексій Чушкін здійснив робочу поїздку в село Клинове. В поїздці також взяли участь Фоменко М.П. – головний лікар КЗ «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги та  Одайська А.В. – начальник відділу охорони здоров’я Голованівської райдержадміністрації. Голова районної ради зустрівся з Клинівським сільським головою – Горячківським Дмитром Павливочем  та заступником директора АФ «Хлібороб» -  Гайдайом  Романом Васильовичем.

Олексій Іванович позитивно оцінив роботу голови територіальної громади, відмітивши благоустрій території села.

Під час зустрічі було обговорено  проблемні питання даного населеного пункту, відтак розглянули питання щодо автобусного сполучення та освітлення вулиць. Голова районної ради повідомив що питання автобусного сполучення є на контролі і  найближчим часом буде вирішене.

У зв’язку з тим, що переглядається районний бюджет з метою зменшення дохідної частини Олексій Чушкін рекомендував переглянути бюджет села Клинове.

Основним питанням зустрічі було визначення проблем та перспектив функціонування закладів соціальної сфери села , зокрема, проведення ремонтних робіт  спортивного залу в загальноосвітній школі  та ремонт сільської лікарської амбулаторії. Ремонт об’єктів планується здійснити за допомогою спонсорських коштів, наданих групою компаній "Кернел", яка бере активну участь у вирішенні соціальних питань на території села.

Також, робоча делегація відвідала Клинівську сільську лікарську амбулаторію, де ознайомилася з умовами роботи закладу  та вирішила, що  в першу чергу необхідно здійснити ремонт будівлі амбулаторії, а саме: відремонтувати покрівлю, замінити підлогу та вхідні двері та здійснити косметичний ремонт. Під час цього візиту відбулася зустріч,  у формі діалогу, голови районної ради з колективом медичного закладу, в ході якої він вислухав їхні проблемні питання, зауваження і пропозиції.

Голова районної ради Олексій Чушкін  висловив сподівання, що завдяки тісній співпраці усіх гілок влади, а також орендарів, що господарюють на землях цього населеного пункту, у селі  поступово покращуватиметься розвиток соціальної сфери села та добробут громади.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада