Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради привітав рятівників Голованівщини з професійним святом!

      17 вересня голова районної ради Олексій Чушкін привітав працівників мужньої професії з професійним святом – Днем рятівника.

      Це свято тих, хто, ризикуючи своїм життям, рятує інших, людей, які своєю мужністю та героїзмом завоювали справжню шану суспільства. Незважаючи на святковий день, рятівники заступили на чергування заради того, щоб берегти наш спокій.

         Звертаючись до рятівників Голованівського ДПРЗ-3 Управління ДСНС  України в області, Олексій Чушкін зазначив : «Утверджуючи добро і милосердя, ви – справжні герої наших днів – з честю виконуєте покладені на вас завдання. Спасибі вам за вірність обов'язку, постійну бойову готовність до захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання та реагування на них. Переконаний, що ви й надалі віддано і сумлінно служитимете обраній справі та збагачуватимете ії кращі традиції. Бажаю всім вам здоров'я, благополуччя, душевного спокою у родинах і якомога менше тривожних викликів.»

      Невід’ємною частиною святкування стало нагородження кращих працівників грамотами, відзнаками та цінними подарунками. Зокрема, за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу забезпечення протипожежної безпеки в районі, головою районної ради було вручено працівникам 5 відзнак Голованівської районної ради та від себе особисто подарунок колективу – мікрохвильову піч.

 

      В ході свята присутніх вітали учасники художньої самодіяльності району.

 

 

 

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада