Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради відвідав позашкільні заклади Голованівська

Голова районної ради відвідав позашкільні закладаи Голованівська

18 листопада 2013 року голова районної ради Олексій Чушкін та голова райдержадміністрації Олександр  Яровий відвідали позашкільні заклади Голованівська -  Будинок дитячої та юнацької творчості (директор Н.Попова)  та Дитячу школу мистецтв (директор Р.Довга).

Керівники району поспілкувалися з педагогами та вихованцями закладів, ознайомилися з умовами  роботи.

"Мережа позашкільних навчальних закладів в районі залишається стабільною" - підкреслив голова районної ради О. Чушкін звертаючись до присутніх. "Позашкільне дозвілля доступне, атмосфера у закладі тепла та приємна.  Наша задача  створити усі належні умови для якісного отриання освіти, розвтку творчих здібностей та розширенні  мережі різнопланових позашкільних навчально-виховних закладів".

 В ході бесіди з колективом відзначено, що Будинок дитячої та юнацької творчості відвідують 856дітей, заняття ведуть 25 педагогічних працівників. Заклад працює за напрямками: науково-технічний, художньо-естетичний, соціально-реабілітаційний, гуманітарний, оздоровчий та інші. Гуртки безкоштовні, тому діти з малозабезпечених та багатодітних сімей можуть безперешкодно їх відвідувати.

Дитяча школа мистецтв працює з 1968 року. У закладі створено 3 відділи: естетичний – класи образотворчого мистецтва та хореографії; народний – класи баяна, акоредона та духових інструментів; музичний – класи фортепіано, скрипки та сольного співу та музтчно-теоретичних дисциплін. Відрадно те, що заклад відвідують діти не лише з Голованівська а й з довколищніх сіл. Загалом у школі навчаються 213дітей, працюють 13 педагогічних працівників. Вихованці  дитячої школи мистецтв постійно є учасними районних заходів, також приймають участь у міжнароднизх, всеукраїнських та обласних конкурсах та фестивалях.

Очільники району нагородили керівників закладів Попову Н.Ю. та Довгу Р.С. Подяками за сумлінну працю, професіоналізм та вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада