Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

На Голованівщині  вшанували пам’ять українських військових, які загинули під час бойових дій на території інших держав, та бійців, що загинули в зоні АТО

15 лютого 2016 року  в день 27-ої річниці виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан на Голованівщині  вшанували пам’ять українських військових, які загинули під час бойових дій на території інших держав, та бійців, що загинули в зоні АТО. 

Спершу, на центральній площі селища біля пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам, відбувся  урочистий мітинг. Голова районної ради Богдан Кучмій, голова районної державної адміністрації Олег Голімбієвський, Голованівський селищний голова Сергій Цобенко,   громадськість, воїни-афганці, українські військові поклали квіти до Пам’ятника загиблим воїнам-афганцям, Обеліску Слави, Братської могили та Меморіального комплексу загиблим воїнам АТО.

Далі,  урочистості продовжились у районному будинку культури. Голова районної ради Б. Кучмій та голова районної державної адміністрації О. Голімбієвський  вручили учасникам бойових дій на територіях інших держав відзнаки Президента України -  медалі «25 років виведення  радянських військ з Афганістану» та  обласні і районні нагороди.

Під час концертної програми  лунали пісні у виконанні гурту  РБК «Пам’ять» у складі  Василя Томашевського, В’ячеслава Гордійчука, Едуарда  Чабанюка, воїна-афганця  Олега Грановського, представників Всеукраїнського  об’єднання воїнів-інтернаціоналістів і десантників  з Первомайського «Ніхто крім нас» у виконанні Анастасії Токарчук.

В  храмі Іоанна Богослова благочинним Голованівського округу протоієреєм Михаїлом Шкварою відслужено чин панахиди за загиблими українськими воїнами.

По закінченню урочистостей,  всіх воїнів – інтернаціоналістів запрошено за святковий стіл.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада