Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

На засіданні бюджетної комісії розподілено додатковий фінансовий ресурс

13 липня 2016року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, управління комунальною власністю та соціально-економічного розвитку. Розглянуто проекти рішень з питань:

  1. Про внесення змін до районної програми по створенню соціально-економічних умов для реалізації статутної діяльності Голованівської районної організації ветеранів України на 2016-2017роки.
  2. Про внесення доповнень до Програми соціального і економічного розвитку Голованівського району на 2016рік.
  3. Про реорганізацію навчальних закладів району та створення Голованівського освітнього округу.
  4. Про внесення змін до рішення районної ради від 25 грудня 2015року № 32 «Про районний бюджет на 2016рік».

За результатами роботи І півріччя виконання районного бюджету становить 157відсотків, - зазначив начальник фінансового управління районної державної адміністрації Василь Дудар, що дає нам змогу направити  додатковий фінансовий ресурс у сумі 4217, 164тис. грн – загального фонду та 1894,3 тис. грн. спеціального фонду установам району. Ці кошти будуть спрямовані на оплату праці, підтримку загальноосвітніх закладів та охорони здоров’я, ветеранській організації, проведення поточних та капітальних ремонтів приміщень військового комісаріату, районного будинку культури, Шепилівського дитячого садка, виконання заходів районних програм.

Постійна комісія рекомендувала включити до порядку денного позачергового засідання питання щодо внесення змін і доповнень до програми соціального і економічного розвитку Голованівського району для можливості проведення капітальних і ремонтних робіт районного військового комісаріату.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада