Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

На засіданні постійних комісій повторно розглядали проект  реорганізації навчальних закладів

20 липня 2016року відбулося засідання постійної комісії районної ради з соціальних питань, предметом розгляду якого стало питання про реорганізацію навчальних закладів району та створення Голованівського освітнього округу.

Нагадаємо, що 15 липня на VІІ сесії районної ради питання реорганізації розглядалось але не на набрало необхідної кількості голосів. Того ж дня до Голованівської районної ради надійшло звернення від 16 депутатів про скликання позачергової сесії районної ради з розгляду питання реорганізації.

Позачергове пленарне засідання заплановане на 22 липня 2016року.

На засідання постійної комісії винесено проект рішення, який власне і розглядався на  пленарному засіданні, так як,  жодної аргументованої пропозиції до проекту депутатами не було запропоновано. Професійні роз’яснення з даного питання надала депутатам заступник голови районної державної адміністрації Ольга Бугаєнко.

 

Цього ж дня постійна комісія з питань бюджету на своєму засіданні також розглянула питання реорганізації та підтримала зазначений проект.

Крім того,  депутати розглянули проект чергових змін до районного бюджету на 2016рік та рекомендувала сесії включити дане питання до порядку денного засідання.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада