Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Обмін досвідом з колегами Новоукраїнського району

Обмін досвідом з колегами Новоукраїснкього району

21 березня 2012року голова районної ради Олексій Чушкін, керівник апарату РДА Ольга Рибак та голова районної громадської організації ветеранів України Леонов І.О. приймали делегацію з Новоукраїнського району на чолі з першим заступником голови Новоукраїнської районної державної адміністрації Степаненко Н.А. та керуючим справами Новоукраїнської районної ради  Полулях М.В. по обміну досвідом роботи з питань соціального захисту людей похилого віку та порядку відкриття та функціонування стаціонарного відділення територіального центру.

Перебуваючи в стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голованівського району с. Перегонівка гостей детально ознайомили з роботою відділення, показали умови проживання підопічних.

Також делегація відвідала Голованівську центральну районну лікарню, де оглянула палати ветеранів Великої Вітчизняної війни в терапевтичному та хірургічному відділеннях. Потім відбулося засідання круглого столу, де обговорювалися питання співпраці органів виконавчої влади і місцевого самоврядування з районними організаціями ветеранів України. Колеги з Новоураїнки поділились досвідом роботи соціального таксі.

На завершення поїздки делегація Новоукраїнського району відвідала музей підпільної молодіжної організації «Спартак» в с. Красногірка  де відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку героям-спартаківцям та Музей ракетних військ стратегічного призначення.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада