Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Пленарне засідання ХХХVІ сесії районної ради VІ скликання

03 квітня 2015року в залі засідань районної ради проходила чергова ХХХVІ сесія Голованівської районної ради  VІ скликання за участю голови районної державної адміністрації О. Голімбієвського, депутатів районної ради, сільських та селищних голів, керівників установ та організацій району.

Перед початком роботи пленарного засідання голова районної ради Олексій Чушкін проінформував про основні суспільно-політичні  події району.

Так, розпорядженням голови районної ради створено Раду старійшин при голові районної ради з метою сприяння здійснень повноважень районної ради та залучення багатого досвіду працівників різних галузей народного господарства. Головою ради обрано Ігнатенко Володимира Володимировича – депутата І скликання Верховної Ради України.

Президентом України прийнято ряд законодавчих актів щодо територіальних реформ, децентралізації, а саме закон України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та «Про засади державної регіональної політики» - це для покращення добробуту територіальних громад.

Указом Президента України призначено головою Голованівської районної державної адміністрації Олега Голімбієвського,  людину, яка народилася і працює все життя у Голованівському районі та маю надію що під його керівництвом  вдасться досягти  позитивних  результатів в соціально-економічному розвитку району та подолати існуючі труднощі.

А також, Олексій Іванович наголосив депутатам районної ради про завершення декларативної кампанії та порядку подання декларацій до державної фіскальної служби України.

Депутати затвердили порядок денний із 12 питань та підтримали всі проекти рішень, що виносились на розгляд пленарного засідання.

Обговорюючи питання про передачу в безоплатне користування цілісного майнового комплексу Голованівському районному військовому комісаріату, депутат районної ради В. Комашко зауважив, що будучи на відправці мобілізованих, його вразило відношення влади, громадськості та пересічних громадян до цього процесу. Депутат запропонував активізуватися всім і долучитися до даної справи і належним чином здійснювати відправку мобілізованих.

Наприкінці пленарного засідання до депутатів та всіх присутніх звернувся голова райдержадміністрації О. Голімбієвський, який зазначив:  «наданий час країна та район переживає не найкращі часи: напружена ситуація на сході України та корупція, яка роз’їдає державу з середини. На моє глибоке переконання, моноліт та міцний зв’язок всіх владних структур, всього суспільства – допоможе подолати труднощі. Необхідно запроваджувати реформи в освіті, медицині, впроваджувати децентралізацію влади на місцях».

Олег Дмитрович закликав відноситись до людей з повагою та правдою, щоб не виникло  соціальної напруги. Основні зусилля спрямовувати на те щоб відпрацювати єдину систему, правдиву, прозору та економічну вигідну.

«Районна державна адміністрація буде робити все можливе і не можливе щоб покращити соціально-економічну ситуацію в районі та працювалось і жилось на цій землі добре і мирно».

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада