Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Позачергова ХХХV сесія  Голованівської районної ради

20 лютого 2015року в залі засідань районної ради під головуванням голови ради Олексія Чушкіна, за участю 33 депутатів,  проходило  позачергове ХХХV  пленарне засідання VІ скликання. Порядок денний засідання складався із 9 питань.

Перший заступник голови райдержадміністрації Ірина Артвіх  доповідала з питання «Про внесення змін і доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Голованівського району на 2015рік». « Для забезпечення виконання в районі положень Указу Президента України від 14 січня 2015 року № 15 «Про часткову мобілізацію», законодавчих і нормативно-правових актів України, які стосуються бюджетної децентралізації, Програма доповнюється новим розділом «Мобілізаційна підготовка», зазначила І. Артвіх. Основними завданнями якої є:

-         забезпечення виконання комплексу заходів щодо мобілізаційної підготовки, визначених статтею 17 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»;

-         виконання заходів, пов’язаних із матеріально-технічним  забезпеченням та наданням послуг відповідно до мобілізаційних планів, виконання завдань із відмобілізування людських, транспортних та інших ресурсів;

-         надання підтримки  для задоволення потреб оборони держави і захисту території області, району від можливої агресії, своєчасного і організованого проведення мобілізації;

-         проведення заходів щодо поліпшення матеріально-технічної бази військових підрозділів та інших формувань,розташованих на території району , у разі необхідності».

Інформуючи депутатів щодо внесення змін до районного бюджету на 2015рік, начальник фінансового управління райдержадміністрації Василь Дудар повідомив, що зміни також стосуються мобілізаційної підготовки на які виділяються 50тис. грн.

В зв’язку з відсутністю законодавчо встановленого механізму щодо використання полезахисних лісових смуг, районною державною адміністрацією на розгляд депутатів винесено питання «Про припинення діяльності КП «Голованівськ».  Відповідним рішенням припинено діяльність  комунального підприємства «Голованівськліс» шляхом ліквідації,  створено комісію з припинення та затверджено її склад.

В межах коштів  виділених на І квартал 2015року КП «Голованівськліс»  виділено 15тис. грн.. для погашення заборгованості  на заробітну плату, оплату послуг, матеріалу. Прийнято відповідне рішення.

Також  рішенням ХХХV сесії затверджено Програму розвитку та функціонування Центру обслуговування платників податків в Голованівському відділенні Гайворонської  ОДПІ на 2015рік, завданням якої є створення комфортних умов для виконання платниками податків в повному обсязі та своєчасно податкових зобов’язань шляхом придбання для Голованівського відділення  комп’ютерної та орг. техніки. Фінансування заходів програми передбачає 25тис. грн.. з місцевого бюджету.

Депутати підтримали  проекти рішень щодо затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та депутатські запити депутатів В. Піскорського, Є. Карпюк, А. Грушецького, Т. Лісовської,  Г. Комашка, В. Миндаля.

 

 

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада