Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Привітання  голови районної ради Богдана Кучмія та голови райдержадміністрації Олега Голімбієвського з Днем місцевого самоврядування

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаємо всіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів Голованівщини з Днем місцевого самоврядування!

Шановні колеги, вам випала доля працювати у непростий період реформування, однак пріоритетом вашої діяльності були й будуть інтереси земляків. Ви успішно реалізуєте реформи влади, справляєтеся з новими повноваженнями, ефективно розпоряджаєтеся коштами.

Висловлюємо вам слова подяки за нелегку, відповідальну працю, спрямовану на розвиток і зміцнення територіальних громад, − саме вона є складовою частиною стабільності й процвітання нашої держави та району,  достатку кожної родини.

Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з громадськістю вдається вирішувати чимало складних питань, що чекали розв’язання роками, реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

Тож сил і наснаги вам на добрі справи, впевненості у кращому майбутньому рідної України, порозуміння та єдності задля щастя і благополуччя українського народу.

Голова Голованівської районної адміністрації Олег Голімбієвський.

Голова районної ради Богдан Кучмій.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада