Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Привітання голови районної ради Богдана Кучмія та голови райдержадміністрації Олега Голімбієвського з нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру

Дорогі жінки, матері, трудівниці! 

Від імені Голованівської районної державної адміністрації та районної ради прийміть найтепліші вітання з нагоди чудового свята Міжнародного дня прав жінок та миру.


8 Березня – це свято, яке приносить тепло перших променів весняного сонця, символізуючи життєдайне оновлення природи, вінцем якої є людство, а жінки були й залишаться його кращою половиною.
Шановні жінки, виконуючи своє земне призначення, ви народжуєте і виховуєте дітей, продовжуєте кращі традиції роду, оберігаєте домашнє вогнище від негод і бід.


Жінки Голованівщини, як і всієї України, соціально активні, не стороняться громадської і політичної роботи. У щоденних клопотах дбають про своїх рідних, займаються суспільно корисною працею, трудяться на виробництві, в освіті, культурі, медицині. Знаємо, що майбутнє нашого краю цілком у ваших руках. Вдячні за працелюбність, лагідність, старанність у всіх ваших починаннях.


Зичимо, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно й затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина. Міцного здоров'я вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині роду Голованівщини!

Голова Голованівської Голова Голованівської

районної державної адміністрації районної ради

Олег Голімбієвський Богдан Кучмій

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада