Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Привітання з нагоди Всесвітнього дня пошти

Шановні працівники пошти! 

Щиро вітаємо вас із Всесвітнім днем пошти.

Щодня багато людей користуються послугами поштового зв’язку, відправляючи листи, телеграми, поштові перекази, передплачуючи й отримуючи улюблені газети і журнали. Кожен з ваших клієнтів розраховує на оперативність і високу якість послуг.

Ваша професія - не з легких, але так потрібна людям. Щодня, незважаючи на погоду, листоноші вчасно приносять кореспонденцію адресатам, долаючи по декілька кілометрів за день. Сьогодні для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із листами та газетами приносять в кожен дім надію на краще. Скорочуючи відстані між людьми, вони несуть радість спілкування, сприяють об'єднанню людських сердець і доль. 

Не маємо сумніву, працівники пошти і надалі відіграватимуть важливу роль в оперативному інформуванні населення, працюватимуть над зміцненням мережі поштового зв’язку, поліпшенням якості роботи та культури обслуговування.

Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір. Щиро бажаємо вам вагомих професійних успіхів, реалізації планів, щастя і благополуччя.

 

Голова районної                                                         Голова                                                                  

державної адміністрації                                              районної ради

О. Голімбієвський                                                       О. Чушкін                     

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада