Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Проведено позачергову сесію районної ради

11 листопада 2016року відбулась Х позачергова сесія Голованівської районної ради VІІ скликання . Участь у пленарному засіданні взяли 26 депутатів районної ради.

Депутати розглянули 13 питань порядку денного.

Підтримано рішення про внесення змін до ряду соціальних програм, зокрема, у рамках програми соціального і економічного розвитку, додатково виділено кошти у сумі 145,0 тис. грн на придбання житла лікарю центральної районної лікарні; програми соціального захисту малозабезпечених верств населення, інвалідів, ветеранів війни, праці та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, додатково виділено кошти у розмірі 20,0 тис. грн. для надання матеріальної допомоги  громадянам району, які опинилися в складних життєвих обставинах; програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників АТО, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих також додатково виділено 25,0тис. грн на допомогу сім’ям загиблих учасників АТО для встановлення пам’ятників.

Рішенням сесії внесені зміни до статутів навчальних закладів спільної власності територіальних громад сіл та селищ району, згідно яких,  керівникам навчальних закладів (опорних шкіл  Голованівськ, Побузьке, Пергонівка) надано право   укладати правочини, в тому числі на закупівлю товарів, робіт і послуг.

У зв’язку із вимогами чинного законодавства  щодо ведення реєстру неприбуткових установ та організацій внесені зміни до статутів 3-х комунальних закладів району: Голованівської центральної районної лікарні,  центру первинної медико-санітарної допомоги та  дитячо-юнацької спортивної школи.

Депутати надали дозвіл відділу освіти, молоді та спорту на передачу в оренду КЗ «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги»  нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ району. У приміщенні загальною площею 39,2 кв.м. в селі Красне поле буде розміщений фельдшерсько-акушерський пункт.

Ключовими питаннями пленарного засідання стали звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації В. Дударя про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016року та внесення змін до районного бюджету.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада