Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Засідання колегії головного управління ветеринарної медицини в Кіровоградській області

Розширене засідання колегії головного управління ветеринарної медицини в кіровоградській області

7 лютого 2012року відбулося розширене засідання колегії головного управління ветеринарної медицини в Кіровоградській області під головуванням заступника начальника головного управління ветеринарної медицини в Кіровоградській області Юрія Травкіна. На засіданні  були підбиті підсумки роботи ветеринарної медицини області за 2011рік та визначено першочергові завдання на 2012рік.

В роботі засідання колегії взяв участь голова Голованівської районної ради Олексій Чушкін. Вітаючи учасників зібрання, Олексій Іванович охарактеризував соціально-економічний розвиток Голованівського району, та подякував керівництву обласного управління ветеринарної медицини, що саме Голованівський район обрано для проведення такого визначного форуму.

Про роль підрозділу ветеринарної міліції у забезпечення епізоотичного благополуччя на територійї області доповів начальник відділу ветеринарної міліції УМВС України в Кіровоградській області Микола Париський. Про роль Асоціації спеціалістів ветеринарної медицини в забезпеченні основних завдань галузі доповів голова асоціації спеціалістів ветеринраної медицини Кіровоградської області Василь Коломацький.

Також на колегії були обговорені питання:

-         Організація і проведення діагностичної роботи в регіональних та районних державних лабораторіях ветеринарної медицини. Виконання планів державних моніторингів інфекційних хвороб тварин і птиці. Залишків ветеринарних препаратів в продуктах тваринного походження та живих тваринах. Завдання лабораторно-діагностичної служби ветеринарної медицини на 2012рік.

-         Про організацію роботи служби ветеринарної медицини Голованівського району.

-         Про досвід роботи по здійсненню господарської діяльності з оптової та роздрібної торгівлі ветеринарними медикаментами і препаратами та її вплив на покращення сервісного обслуговування тваринництва по Голованівського району, та інші.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада