Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Щопонеділкова нарада

         26 січня 2015 року в сесійному залі районної ради проведено чергову щопонеділкову нараду під головуванням голови районної ради Олексія Чушкіна та першого заступника голови районної державної адміністрації Ірини Артвіх. В роботі наради взяли участь керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та територіальних органів міністерств та відомств України.

         Перед початком наради присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих  мирних жителів в місті Маріуполі.

         Розпочав роботу голова районної ради Олексій Чушкін з повідомленням про те, що даний тиждень є тижнем формування районного бюджету на 2015 рік. Питання про затвердження районного бюджету внесено до порядку денного 34 сесії районної ради, яка відбудеться 30 січня 2015 року.

            По питанню пасажирських перевезень в районі доповідав начальник  відділу енергетики, транспорту та зв’язку управління економічного розвитку, торгівлі промисловості та інфраструктури райдержадміністрації Євген Мамушкін. Він повідомив що в районі діє 3 приміських автобусних маршрути, які працюють без нарікань. Питання введення інших маршрутів вирішується.

                      

  Про стан діяльності Голованівського комбінату комунальних підприємств проінформував начальник ККП Сергій Сапожков та Голованівський селищний голова Олександр Чернишенко. Сергій Сапожков повідомив про те, що на даний момент на підприємстві існує заборгованість по заробітній платі в сумі 114 тис.грн. Всі рахунки заблоковані  у зв’язку з існуючою заборгованістю до Пенсійного фонду та Податкової інспекції. З метою вирішення даного питання голова районної ради запропонував як найшвидше затверджувати селищний бюджет на 2015 рік та передбачити фінансову допомогу Голованівському ККП.  

         А також, Олексій Чушкін звернув увагу сектору житлово-комунального господарства районної державної адміністрації на вирішення питання щодо розміщення сміттєзвалища в смт. Побузьке,  а саме щодо використання коштів Фонду охорони навколишнього середовища та виготовлення технічної документації.

         Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Михайло Коломійчук проінформував про готовність шкіл до навчального процесу та забезпеченість паливно-мастильними матеріалами  шкільних автобусів.

         В свою чергу, голова районної ради попередив про здійснення передачі дошкільних навчальних закладів у підпорядкування районного відділу освіти та рекомендував перевірити штати, матеріальний стан та кредиторську заборгованість даних закладів.

         Про проведення четвертої хвилі мобілізації в Голованівському районі доповів заступник районного військового комісара Валерій Харкавенко.

         Наприкінці наради голова районної ради повідомив про спільне засідання постійних комісій районної ради, яке відбудеться 27 січня о 10.00 та закликав підготувати конкретні кошториси з обгрунтуваннями для розгляду депутатам районної ради.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада