Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Турнір з футболу

Турнір з футболу

26 травня 2013року у Перегонівці відбувся традиційний місцевий турнір з футболу присвячений Дню прикордонника. Вдруге його спонсором виступає депутат Верховної Ради Віталій Грушевський. Цьогоріч у турнірі взяли участь 6 команд: «Наливайка», «Розкішне», «ФК Голованівськ», «Перегонівка», «Межирічка» та «Межиріцький спиртзавод».

Після циклу ігор в лідери вийшла команда футболістів «Наливайка» з перехідним кубком та грошовим призом у 1000 грн., на другому місці гравці з «Розкішної» з матеріальним доважком у 400 грн., на третьому - «ФК Голованівська» з трьома сотнями гривень. Решта команд отримали заохочувальні премії по 100 грн.

Кубок мав і урочисту частину. Колишнім прикордонникам-афганцям І.Д.Дідоренку та В.В.Гаврилюку було вручено медалі «95-річчя прикордонних військ», які були виготовленні за сприяння РДА та П.П.Аркуші. На кубку були почесними гостями представники народного депутата В.Грушевського В.В.Речиць, директор Голованівського благодійного фонду «Відродження покоління» О.П.Шевчук, сільський голова Перегонівки О.А.Лобода. 

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада