Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

У Голованівську відзначили Міжнародний день захисту дітей

1 червня 2018року голова районної ради Богдан Кучмій разом з заступником голови районної державної адміністрації  Ольгою Бугаєнко та керівниками районних  дитячих служб взяли участь у  заходах присвячених Міжнародному дню захисту дітей.

Традиційно, цього дня, районні  служби організовують різноманітні фестивалі  для дітей та молоді з цікавими та захоплюючими програмами.

Розпочалося свято з урочистої ходи позашкільних навчальних закладів, учасників військово-патріотичної гри «Джура» та  пришкільних таборів Голованівського району, які  підготували до свята свою міні-презентацію -  речівку та стилізовані костюми. 

В рамках святкування учасники мали змогу переглянути чудову концертну програму під назвою «Мистецькі зірочки Голованівщини», яку організували викладачі Голованівської дитячої школи мистецтв та Голованівського будинку дитячої та юнацької творчості.  Протягом концерту  керівники гуртків БДЮТу проводили майстер-класи – і усі бажаючі мали змогу випробувати себе та свої креативні вміння. 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада