Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

У Лебединській сільській раді відбулися загальні збори громадян

У Лебединській сільській раді відбулися загальні збори громадян

13 червня 2013 року голова районної ради Олексій Чушкін відвідав село Лебединка де взяв участь у загальних зборах громадян на яких розглянуто  питання реформування органів місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Під час своїх виступів Олексій Іванович,  голова сільської ради Михайло Пташник, депутат сільської ради Анатолій Макаринський надали детальні роз’яснення щодо основних напрямів та мети проведення реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Обговорили актуальні питання розвитку місцевого самоврядування, формування дієздатної територіальної громади та вирішення проблемних питань,  зупинилися на питаннях створення належних матеріальних, фінансових та організаційних умов для забезпечення здійснення органами місцевого самоврядування  власних (самоврядних) і делегованих повноважень.

Присутні активно взяли участь в обговоренні проекту Концепції, висловили свою точку зору щодо реформування місцевого самоврядування та надали ряд пропозицій, які будуть  розглядатися Голованівською районною експертною робочою групою та будуть внесені   до проекту Концепції реформування  місцевого самоврядування  та територіальної організації влади в Україні.

По закінченню зборів голова районної ради провів особистий прийом громадян. Мешканців сіл турбували питання щодо незадовільного стану доріг, відсутнє автобусне сполучення з районним центром, покращення медичного обслуговування.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада