Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Урочисті заходи до дня народження Тараса Шевченка

Урочисті заходи до дня народження Тараса Шевченка

7 березня 2012 року біля голованівського погруддя Кобзареві, що на вході до Голованівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка – гімназія відбулися урочистості з нагоди 198-ї річниці від дня народження видатного українського поета, художника та громадського діяча  Тараса  Шевченка.
Директор музею історії Голованівського району Валентина Холоднюк відкрила мітинг розповідаючи про творчість  поета. Продовжив розповідь заступник голови Голованівської районної ради Володимир Козак.
Учні старших класів виступили з програмою «Слухайте слово безсмертне Тараса».
Під звуки мелодії пісні «Думи мої думи….» заступник голови районної ради Володимир Козак та  керівник апарату РДА Ольга Рибак поклали квіти до погруддя Т.Г.Шевченка
Мітинг було завершено, але відзначення Дня народження Т.Г.Шевченка продовжувалося.
Члени клубу «Горлиця», «Срібний вік» направилися до музею історії Голованівського району, де переглянули виставу «Т.Г.Шевченко – очима сучасників». Бесіду по виставці та сторінках життя провела директор музею Валентина Кирілівна Холоднюк. Член клубу «Горлиця» Соханевич Н.Я. пенсіонерка, в минулому учитель мови і літератури провела оглядову бесіду «Образ жінки у творчості Шевченка Т.Г.», а Пилипенко Л.О. запропонувала заспівати пісні, слова до яких написав Т.Шевченко.
10 березня 1861 року наш великий українець залишив цей світ, помер, щоб увійти у безсмертя. Невмирущий наш Тарас, як і його пророчі твори.  

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада