Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Після численних  обгворень в районі створено освітній округ та визначено опорні школи

22 липня 2016року в залі засідань районної ради пройшла VІІІ позачергова сесія, яка була скликання за пропозицією 16 депутатів районної ради  для розгляду питання «Про реорганізацію навчальних закладів району та створення Голованівського освітнього округу».  22 депутати із 32 присутніх у залі  підтримали проект рішення. Зокрема, прийняте рішення передбачає створення Голованівського освітнього округу у межах якого  буде три навчально-виховних об’єднання – Голованівське, Побузьке та Перегонівське  до мережі яких включені опорні загальноосвітні заклади, їх філії, дошкільні та позашкільні навчальні заклади.

Далі,  депутати  внесли зміни до районного бюджету, залучивши додаткову субвенцію з сільських  бюджетів на медикаменти та харчування для районної лікарні, та підтримали депутатський запит депутата Туза С.В. стосовно  поширенню на території району фактів щодо підробки підписів громадян, власників земельних ділянок (паїв), на договорах оренди, укладених та зареєстрованих  з невідомою юридичною особою.

Питання «Про звернення депутатів Голованівської районної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг щодо встановлення мораторію на введення з 1 липня 2016року в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги в Голованівському районі» внесене депутатською фракцією ВО  «Батьківщина» перенесено на розгляд наступного пленарного засідання.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада