Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Відбулось засідання бюджетної комісії районної ради

15 липня 2015року постійна комісія районної ради з питань бюджету провела своє засідання. На розгляд комісії винесено 8 питань та ряд листів від установ та організацій району про виділення додаткових коштів на ті чи інші потреби.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації В. Дудар  повідомив: «в цілому за результатами роботи І півріччя районний бюджет виконано і ми маємо 1,8млн. грн. додаткових надходжень. Але в той же час у нас залишилась непогашена  середньострокова позичка за 2013рік  в сумі 1,5млн.грн., яка підлягає поверненню. Тому пропоную не приймати змін до районного бюджету. Бюджетним установам працювати тільки в межах кошторисних призначень». Також,  Василь Серафимович зачитав листа Міністерства фінансів України, в якому зазначено, що проведення в поточному році індексації грошових доходів має здійснюватися після прийняття Кабінетом міністрів України постанови «Про особливий порядок індексації грошових доходів населення у 2015році та внесення змін  до Порядку проведення індексації грошових доходів населення».

Члени комісії розглянули листи від установ району та запланували першочергові видатки до яких слід повернутися згодом, за результатами виконання дохідної частини районного бюджету  9 місяців поточного року.

Депутати погодили проекти рішень з питань про припинення діяльності районного центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх»; про комплексну районну програму запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру; про внесення змін до Порядку управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району; про внесення змін до Положення про присудження районних премій обдарованим учням та педагогічним працівникам; про внесення змін до районної цільової соціальної програми «Молодь Голованівщини»; про внесення змін та доповнень до Стратегії соціального і економічного розвитку Голованівського району; про внесення змін до програми охорони, захисту, раціонального використання та відтворення полезахисних лісових смуг.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада