Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Відбулося чергове засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансової діяльності, власності, ефективного використання майна, приватизації та соціально-економічного розвитку

22 вересня 2015 року відбулося чергове засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансової діяльності, власності, ефективного використання майна, приватизації та соціально-економічного розвитку. У роботі комісії взяв участь голова районної ради Олексій Чушкін.

         Депутати детального обговорили питання щодо внесення змін до рішення районної ради від 30 січня 2015 року № 478 «Про районний бюджет на 2015 рік». Зокрема, розглянули бюджетні запити, які були подані установами та організаціями, що фінансуються з місцевого бюджету. За словами начальника фінансового управління районної державної адміністрації Василя Дударя на сьогодні є можливість задовольнити всі бюджетні запити в частині покриття видатків лише за захищеними статтями бюджету. Він повідомив про те, що питання погашення заборгованості по відряджувальним працівникам освіти за попередні бюджетні періоди буде розглядатись додатково на запланованій нараді у голови Голованівської районної державної адміністрації 24 вересня. В разі находження компромісного рішення бюджет району буде підкореговано на визначену суму видатків.

         Також, члени комісії розглянули ряд питань, які стосуються комунальної власності району, а саме: погодили проект рішення з питання передачі у безоплатне користування (позичку) нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Голованівського району, погодили внесення змін до складу комісії з припинення КП «Голованівськліс», підтримали внесення змін до Порядку управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району в частині процедури відшкодування орендодавцем невідокремлених поліпшень  та рекомендували сесії районної ради затвердити статути дошкільних навчальних закладів.

         Розглянувши профільні питання депутати ознайомились з питаннями  порядку денного чергової сесії районної ради та погодили відповідні проекти рішень.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада