Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань аграрної політики та раціонального використання земель

26 листопада 2014 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань аграрної політики та раціонального використання земель.

         Члени комісії розглянули та погодили перелік питань, які вносяться до порядку денного чергової 33 сесії районної ради.

   Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, які надаються в оренду для ведення городництва на території Перегонівської сільської ради проінформував начальник відділу Держземагентства в Голованівському районі Ігор Рибак. Він повідомив що відповідно до статті 23 Закону України «Про оцінку земель» технічна документація з бонітування ґрунтів, економічної оцінки земель та нормативної грошової оцінки земельних ділянок, розташованих за межами населених пунктів, затверджується районними радами. Комісія рекомендувала сесії районної ради затвердити вказану технічну документацію.

         Члени комісії ознайомились з листом ДП «Кіровоградський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо прийняття управлінських рішень, пов’язаних з проведенням земельних торгів і сприяння у вирішенні питання щодо проведення оплати виконаних інститутом робіт та вирішили рекомендувати районній державній адміністрації та сільським, селищним радам при формуванні бюджетів на 2015 рік передбачити кошти для оплати відповідних робіт.

         Обговоривши повідомлення Межирічківської сільської ради про розірвання договорів оренди земельних ділянок що перебували в оренді АФ «Хлібороб» члени комісії запропонували дане питання розглянути на засіданні постійної комісії районної ради з питань бюджету та рекомендувати районній державній адміністрації раціонально використати дані земельні ділянки  з метою отримання надходжень до бюджету.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада