Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Відбулась чергова сесія Голованівської районної ради

6 липня 2018року відбулась чергова ХХІ сесія Голованівської районної ради за участю 24 депутатів, керівників органів місцевого самоврядування, установ та організацій району.

Депутати затвердили порядок денний пленарного засідання з 13 питань. Під час роботи  засідання депутати прийняли ряд важливих рішень.

Призначили  директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Голованівської районної ради Кіровоградської області».  Установу очолить Явецька Людмила Іванівна, 1965 року народження, до моменту призначення на посаду директора працювала практичним психологом у Голованівському дитячому навчальному закладі  № 3.

Рішенням сесії створено Комунальне некомерційне підприємство «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської районної ради, затверджено статутний капітал та Статут підприємства.

Надано дозвіл Голованівський центральній районній лікарні на придбання службового житла  - житлового будинку та квартири.

З метою приведення у відповідність установчих документів  закладів дошкільної освіти до вимог чинного законодавства, перейменовано 5 дошкільних навчальних закладів та затверджено Статути цих закладів в новій редакції.

Гарячу дискусію викликало питання щодо внесення змін до структури Голованівського освітнього округу. Депутат районної ради Олексій Чушкін звинуватив начальника відділу освіти  що питання подано до районної ради не вчасно і не було належним чином підготовлено, на що Сергій Туз відповів, що дане питання дійсно дуже об’ємне і потребувало багато часу  підготовки. «Так, реформування освітньої галузі в районі  продовжуються вже майже 3 роки. З 27 навчальних закладів району, які мали статус юридичної особи, утворено Голованівський освітній округ  з  трьома  навчально-виховними об’єднаннями  та опорними закладами  освіти   зі статусом юридичної особи  та 24 філіями опорних закладів, тощо», -  сказав начальник відділу освіти та закликав підтримати проект рішення.

Отже, рішенням сесії, яке одноголосно було прийнято, приведено у відповідність до діючого законодавства навчальні опорні заклади освіти та  їх філії.

Депутатами заслухано звіт начальника управління економічного розвитку райдержадміністрації Ірини Артвіх щодо стану виконання програми захисту населення району від іонізуючого випромінювання, прийнято нову програму  розвитку агропромислового комплексу району, затверджено технічні документації по нормативній грошовій оцінці земельних ділянок, внесено зміни до рішення «Про затвердження списку присяжних Голованівського районного суду», та до рішення «Про районний бюджет на 2018рік».

 

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада