Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету

4 липня 2018року відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, управління комунальною власністю та соціально-економічного розвитку.

Участь у засіданні взяли голова районної ради Богдан Кучмій та заступник голови районної державної адміністрації Ольга Бугаєнко.

Депутати розглянули 9 питань. За результатами  розгляду порядку денного  комісія погодила проекти  рішень, зокрема -  зміни  до районного бюджету на 2018рік; призначення на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Явецької Людмили Іванівни; надання дозволу  Голованівській центральній районній лікарні на придбання службового житла -  житлового будинку та квартири; створення Комунального некомерційного підприємства «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської районної ради та  затвердження  статуту підприємства; погодили перейменування 6 дошкільних навчальних закладів та затвердження їх статутів; внесення ряд змін до структури Голованівського освітнього округу в частині   перейменування опорних закладів освіти, їх філій, затвердження в новій редакції положень про навчально-виховні об’єднання, положень про філії опорних закладів та статутів.

Також, члени постійної комісії погодили умови передачі в оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад селищ та сіл району, орендодавцем якого є Комунальний заклад «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги», а саме – частини нежитлового приміщення в селі Перегонівка, загальною площею 60,92 кв.м. терміном на 12 місяців з орендною платою 600гривень в місяць.

Питання щодо запровадження надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах для пільгових категорій громадян   не підтримано комісією.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада