Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Вітаємо металургів з професійним святом

 

Шановні металурги – працівники ТОВ «Побужський феронікелевий комбінат»!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем металурга! 

Сьогодні на Вашу адресу прозвучать тисячі вдячних слів за самовіддану і важку працю, яка зміцнює нашу державу і зберігає за Україною одне з провідних місць у світі в галузі металургійного виробництва. 


Представники такої мужньої професії, як правило, вирізняються особливим характером – міцним та надійним, як метал, терпеливістю та імунітетом до труднощів. Ви щодня підтверджуєте свій професіоналізм, показуєте, що є майстрами своєї справи високою якістю продукції.

Металургійна промисловість – це галузь, яка має велике значення для соціально-економічного розвитку не тільки Голованівського району, області, а й держави в цілому. 


Завдяки Вашій наполегливій праці відновлено роботу підприємства, налагоджено унікальне виробництво феронікелю, яке не має аналогів в Україні і є конкурентоспроможним на міжнародному ринку.


В жорстких умовах економічної кризи Ви не тільки вистояли, а й забезпечили впровадження сучасних технологій, працюєте над зниженням питомих витрат енергетичних і матеріальних ресурсів, що дозволяє тримати собівартість та конкурувати на світових ринках.


Районна влада робитиме все для того, щоб металургійний комплекс і надалі залишався вагомою складовою української економіки, а професія металурга була шанованою у суспільстві.


У День Вашого професійного свята від усього серця бажаємо Вам стабільного розвитку Вашого підприємства, міцного здоров'я, оптимізму, добра, взаємопорозуміння та злагоди в родині. Нових трудових звершень Вам на благо як рідного селища, так і всієї України.

Голова                                                                        Голова

районної державної адміністрації                          районної ради

О.ГОЛІМБІЄВСЬКИЙ                                                 О. ЧУШКІН

   

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада