Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

ХVІ сесія Голованівської районної ради

29 вересня 2017року  під головуванням голови районної ради Богдана Кучмія та за участю 23 депутатів районної ради відбулось засідання  чергової XVІ сесії Голованівської районної  ради.

На почату роботи  засідання  депутати заслухали керівників установ про  стан виконання районних програм, а саме:

-      соціального і економічного розвитку Голованівського району  за 6 місяців поточного року;

-     вчитель;

-    з розроблення (оновлення) містобудівної документації територій та створення містобудівного кадастру;

-     забезпечення молоді житлом;

-     санаторного оздоровлення ветеранів війни та інвалідів;

-     оздоровлення та відпочинку дітей;

-     соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих;

-    зайнятості населення;

-    профілактики та боротьби з африканською чумою свиней.

Також заслухано звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації  Василя Дударя про виконання районного бюджету за 8 місяців 2017 року.

Начальник відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Олена  Белінська доповіла про  стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018р.  

За словами Олени Олександрівни підготовка до опалювального сезону 2017/2018 року проходить на належному рівні

Всього по району при плановому завданні підготовки теплових мереж довжиною 16,5 км фактично підготовлено 11,55 км,   з 50 планових котельнь підготовлено 36.

У цілому на опалювальний сезон 2017/2018 року заплановано 1817 тонн вугілля та 317,8 куб.м дров. Фактично підготовлено 308,53 тонн вугілля  та 95,2 куб.м дров.

На опалювальний сезон потреба закладів освіти у вугіллі складає          1400 т, у дровах 226 куб.м. На даний час, з врахуванням  залишків, забезпеченість у вугіллі – 223,4 т, у дровах – 43 куб.м.

Закуплено 680т вугілля для Голованівського загальноосвітнього закладу та 95,2 куб.м. дров для центру первинної медико-санітарної допомоги.

Відремонтовано та замінено 1,05 км водопровідних мереж.

Здійснюється підготовка прибиральної техніки до експлуатації у зимовий період.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації Сергій Туз  прозвітував про підготовку загальноосвітніх  закладів району на  2017/2018 навчальні роки. Із звітом можна ознайомитися тут.

Рішенням сесії депутати продовжили термін дії контракту на 5 років з директором комунального закладу «Музей історії Голованівського району» Іванчишиною Алою Григорівною.

Одним із важливих  рішень, стало  надання дозволу на придбання службового житла – квартири сім’ї молодим лікарям, що незабаром приїздять на роботу в Голованівську центральну районну лікарню.

Рішенням  ради депутати надали дозвіл Голованівській центральній районній лікарні  на передачу в оренду ТОВ «Катя» нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ району – частини нежитлового приміщення, що перебуває на балансі КУ «Голованівська ЦРЛ» для розміщення кіоску аптеки.

Наприкінці засідання депутати затвердили технічні документації по нормативній грошовій оцінці земельних ділянко на територіях Побузької селищної , Перегонівської та Троянської сільських рад.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада