Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Засідання

30 червня 2015року голова районної ради Олексій Чушкін взяв участь у засіданні «круглого столу», яке проводила служба з надання безоплатної вторинної правової допомоги. У вступному слові Олексій Іванович відмітив, що з 1 липня на Голованівщині розпочне роботу один із трьох місцевих центрів в області по наданню безоплатної вторинної правової допомоги. Він обслуговуватиме 9 районів Кіровоградщини і діятиме у межах масштабної соціальної програми започаткованої Міністерством юстиції України.

-         Відтепер наші найменш захищені верстви населення матимуть змогу за кошти держави мати собі адвоката, який представлятиме їх інтереси в суді.

Презентувала свою службу директор місцевого центру Ольга Рибак. Вона, зокрема повідомила про компетенцію забезпечення безоплатної правової допомоги, детально зупинилась на категорії населення, якій вона надається, а також розповіла про адвокатський корпус, що представлятиме місцеві та обласний центри. Ольга Василівна запросила до співпраці раду ветеранів, відділення пенсійного фонду, тер центр з обслуговування престарілих громадян, районну організацію інвалідів України, сільських, селищних голів, керівники  цих організацій взяли участь у засіданні «круглого столу».

Підсумовуючи розмову, голова районної ради Олексій Чушкін наголосив на необхідності і важливості даної служби, бо держава згідно діючого законодавства має дбати про надання вторинної безоплатної правової допомоги саме тим, хто немає змоги її самостійно собі забезпечити.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада