Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Засідання постійних комісій

Засідання постійних комісій

28 листопада 2012 року на своєму засіданні постійна комісія районної ради з питань екології, благоустрою, торгівлі, споживчого ринку, побутового обслуговування населення та житлово-комунального господарства розглядала питання «Про внесення змін до районної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Голованівського району на 2009-2014роки».

Як повідомила присутнім головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Т. Бойко, в зв’язку з тим, що на території Перегонівської сільської ради почало активно працювати комунальне підприємство «Перегонівка», для розвитку якого ми запланували  у Заходах даної програми з придбання машин і механізмів для санітарної очистки  населених пунктів: 100тис. грн. – для придбання сміттєвоза, 150.тис. грн. – для придбання трактора, 20тис. грн. – для придбання контейнерів для сміття.

 

Цього ж дня своє засідання провела постійна комісія районної ради з питань промисловості, енергетики, будівництва, транспорту, зв’язку, підприємництва та регуляторної політики.

Депутати заслухали звіт про виконання районної програми розвитку малого підприємництва Голованівського району на 2011-2012роки та розглянули проект програми розвиту малого і середнього підприємництва у Голованіському районі на 2013 – 2015роки.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада