Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Засідання постійної комісії з питань бюджету

Засідання постійної комісії з питань бюджету

17 жовтня 2012року під головуванням Володимира Довгого відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань  бюджету, фінансової діяльності, власності, ефективного використання майна, приватизації та соціально-економічного розвитку.

Депутати заслухали  начальника фінансового управління райдержадміністрації В. Дударя про виконання районного бюджету за І півріччя 2012року та затвердили звіт: по доходах у сумі 44388,2 тис. грн. у  тому     числi  по  загальному  фонду – 43518,0 тис.грн., по спецiальному фонду  - 870,2 тис.грн.; по видатках  у сумi -  47553,5 тис.грн., у  тому   числi   по   загальному  фонду  - 46891,4 тис.грн.,  по    спецiальному фонду – 662,1 тис.грн. та погодили  зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2012рік».

 Погодили проекти рішень по питанням «Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Голованівського району на 2012рік», «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 12 травня 2010року № 326 «Про управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району», «Про призначення директора комунального закладу «Музей історії Голованівського району».

         Постійна комісія розглянула  ряд листів, зокрема, лист Публічного акціонерного товариства «Ліки Кіровогрдащини»  «Про зменшення ставок орендної плати за орендовані приміщення під аптечні кіоски». Лист Голованівської районної державної адміністрації «Про надання згоди на передачу будівлі гуртожитку професійно-технічного училища № 38 смт. Голованівськ з державної у спільну власність територіальних громад сіл та селищ району». Дане питання буде додатково включено до порядку денного 17 сесії районної ради. Лист відділу Держкомзему у Голованівському районі «Про передачу в постійне користування приміщення відділу Держкомзему у Голованівському районі»». В результаті обговорення даного питання депутати вирішили перенести його розгляд на наступне засідання.

         У ході засідання, депутати опрацювали  ряд звернень від установ, організацій  та сільських і селищних рад про виділення коштів.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада