Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Засідання постійної комісії з питань регламенту

Засідання постійної комісії з питань регламенту

25 жовтня 2013 року відбулося засідання  постійної комісії з питань  регламенту, депутатської етики, законності, зв’язків з органами місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою під головуванням депутата районної ради Володимира Бербеги.

  Депутати обговорили питання та проекти рішень, що вносяться на розгляд двадцять четвертої сесії районної ради, зокрема, погодили проект про внесення змін до Положення про Подяку Голованівської районної ради, розглянули питання порядку денного засідання 23 сесії Голованівської ради 6 скликання а також розглянули листи, що надійшли на розгляд комісії.

По першому питанню доповідав керуючий справами виконавчого апарату районної ради Ю.Кадієвський, який огрунтував у необхідності внесення змін до Положення про Подяку Голованівської районної ради.

 По другому  питанню виступив голова постійної комісії з питань  регламенту, депутатської етики, законності, зв’язків з органами місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою В.Бербега, який довів порядок денний 24 сесії районної ради . Питання порядку денного прийняті до відома та рекомендовано винести на пленарне засідання сесії.

На завершення депутати розглянули листи голів сільських селищних рад про нагородження працівників до Дня органів місцевого самоврядування та погодили кандидатів на нагородження.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада