Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Засідання постійної комісії з соціальних питань

16 грудня 2016року на  засіданні постійної комісії з соціальних питань депутати розглянули 10 питань порядку денного.

Так, депутати заслухали звіт головного спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації  Наталії  Гонтюк щодо  стану виконання програми розвитку фізичної культури та спорту.

Головний лікар КЗ «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марина Фоменко представила проект програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДУ, яка передбачає комплекс  заходів направлених на зниження рівня захворюваності і смертності від ВІЛ/СНІДУ, надання якісних послуг з профілактики та діагностики ВІЛ-інфекції, послуг з лікування, медичної допомоги, догляду і підтримки людей, які живуть з ВІЛ. Обсяг фінансування заходів програми становить 35 тис. грн., в першу чергу,  на придбання тестів швидкого діагностування ВІЛ захворювання та на забезпечення дітей, народжених від ВІЛ-інфікованих матерів, адаптованим харчуванням до досягнення ними 1-річного віку.

Також депутати розглянули проекти програм: культурно-мистецького розвитку району на 2017рік, метою якої є створення правових, економічних та організаційних умов для подальшого розвитку галузі «культура і туризм» в районі. Загальний обсяг фінансування заходів програми передбачає 784.00тис. грн. та проект програми для реалізації статутної діяльності районної організації інвалідів на фінансування яких передбачено 54.000 тис. грн.

Комісія погодила проекти рішень щодо затвердження Положення про призначення та виплату стипендій обдарованим учням та премій педагогічним працівникам району та внесення змін до рішення районної ради  «Про обрання постійних комісій районної ради VІІ скликання». Останнім рішенням пропонується  внести зміни до складу постійних комісій, а саме, обрати головою постійної комісії з соціальних питань Тернавську Олену Григорівну, замість Туза Сергія Віталійовича.

Наприкінці засідання депутати розглянули внесення змін до ряд районних програм.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада